Τα must have αξεσουάρ που θα σου προσφέρουν όχι μόνο ζεστασιά αλλά και στυλ αυτό το Χειμώνα.
 
Κατά τη διάρκεια του Χειμώνα και με τον ερχομό της κακοκαιρίας, η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά projects της σεζόν. Ανυπομονούμε να προσθέσουμε κι άλλα όμορφα κομμάτια στη ντουλάπα μας για τα χειμερινά μας σύνολα, και η αλήθεια είναι πως οι ψυχρές θερμοκρασίες της εποχής αυτής μας δίνουν αρκετές επιλογές.
 
Παρόλο που τα ζεστά ρούχα (όπως ένα μπουφάν) είναι απαραίτητα για τη σεζόν, αξεσουάρ (όπως σκουφάκια, κασκόλ και γάντια) είναι απολύτως χρηστικά και αποτελούν την τελευταία πινελιά στο χειμερινό μας σύνολο. Παρέχουν ζεστασιά για το κεφάλι, τα χέρια και το λαιμό, επιτρέποντάς σου παράλληλα να εκφράσεις το προσωπικό σου στυλ. Σου προτείνουμε να επιλέξεις ζεστά υλικά όπως μαλλί ή φλις και να μην φοβάσαι να τα συνδυάσεις με το παλτό σου ή να τα χρησιμοποιήσεις ως πολύχρωμες πινελιές.

 

Υπέροχα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να παραμείνεις ζεστή αλλά και στιλάτη


 
Γούνινα ακουστικά

Γούνινα Ακουστικά Με Πέρλες - claires
 
Τα μαλακά, χνουδωτά ακουστικά είναι ο πιο διασκεδαστικός και στιλάτος τρόπος να προστατέψεις τα αυτιά σου από το τσουχτερό κρύο κατά τη διάρκεια του Χειμώνα. Ειδικά αν τα συνδυάσεις με ένα ωραίο χτένισμα, το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο! Σου προτείνουμε τα λευκά γούνινα ακουστικά με πέρλες που θα αναβαθμίσουν κάθε σου σύνολο και θα σε συντροφεύουν τις ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες. 


 
Ζεστά γάντια


 γάντια
Τα γάντια είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ του Χειμώνα, και ειδικά τις μέρες που το κρύο κάνει δύσκολη την έξοδο από το σπίτι, είναι αναμφίβολα περισσότερο από χρήσιμα. Μπορείς να διαλέξεις ένα fun και αστείο σχέδιο, όπως αυτά τα γάντια με αυτιά και κέρατο μονόκερου και ειδική ξεχωριστή θήκη για τα δάχτυλα ή τα μαύρα με glitter αυτιά γάτας, αν προτιμάς κάτι πιο σκουρόχρωμο.


 
Ένα στιλάτο σκουφάκι

Σκουφάκι Unicorn - claires
 
Όταν σκεφτόμαστε τη χειμερινή γκαρνταρόμπα συνήθως το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα ζευγάρι μπότες ή ένα παλτό, αλλά ένα ζεστό και στιλάτο σκουφάκι είναι σίγουρα ένα από τα απόλυτα must-have κομμάτια. Είναι κάτι που μπορείς να προσθέσεις εύκολα στο look σου, κάνει μεγάλη διαφορά και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξουν οι άλλοι σε εσένα, οπότε επίλεξε κάτι που θα εντυπωσιάσει! Δοκίμασε το σκουφάκι με αυτιά και κέρατο μονόκερου ή το σκουφάκι black cat, που εκτός από χνουδωτή κουκούλα έχει και γάντια για να κρατά ζεστά τα χέρια σου.
 


 
Το καλσόν που πάει με όλα

Καλσόν Shimmer M/L - claires
 
Τα σορτς, οι φούστες και τα φορέματα, ακόμα και εκείνα που είναι λίγο πιο καλοκαιρινά, μπορούν να παραμείνουν σταθερά βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας σου με την προσθήκη του σωστού καλσόν. Παρόλο που υπάρχουν πολλές επιλογές, μοτίβα και εμπριμέ έντονα χρώματα, το κλασικό μαύρο καλσόν είναι πάντα απαραίτητο, αφού μπορεί να φορεθεί με (σχεδόν) οτιδήποτε. Σου προτείνουμε το μαύρο καλσόν με ελαφρύ shimmer που θα προσθέσει μια διακριτική λάμψη στο σύνολο σου.
 


 
Over the knee κάλτσες

Κάλτσες Over The Knee - claires
 
Ιδανικές για τον Χειμώνα, οι κάλτσες εκτός από ζεστασιά σου χαρίζουν αρκετό στυλ και είναι τέλειες για το preppy casual στυλ σου. Σου προτείνουμε να τις συνδυάσεις με μια πλισέ μίνι φούστα και τα αγαπημένα σου μοκασίνια ή sneakers. Δοκίμασε τις κάλτσες με τις ρίγες για ένα πιο sporty look ή εκείνες με τους φιόγκους για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.